top of page

Zoals Einstein zei:
Alles is energie & alles is verbonden

Hard Universiteit & Forbes bevestigen dat energy healing en het leren werken met energie op emotioneel, mentaal en fysiek vlak de sleutel tot onze gezondheid

TRANSFORMATIE ENERGY HEALING

Ontspan, ontstress en ontlaad alle mogelijke soorten blokkades op mentaal, fysiek of emotioneel niveau  met behulp van kwalitatief energiewerk!

Super human man kopiëren_edited.png

SUPER HUMAN ACTIVATIE

Open de deur naar de magie van energie door weer volledig met de energie van het universum & je hogere zelf te worden verbonden. Verhoog je frequentie en je bewustzijn met deze ascensie activatie. Wordt je eigen healer en pak volledig de zelfregie terug over je de energie die jouw leven in stroomt.

Energy healing haarlem

ENEGETISCHE HEALING

Voor diepe genezing en echte transformatie van je leven!

Laat mij je helpen met het losbreken uit je energetische gevangenis waardoor je last hebt je fysiek lichaam, negatieve gedachten of oude overvloeiende emoties. In mijn healing werk gaan we samen naar de wortel en breng ik blijvende directe heling op de diepste laag.

Activeer je volle potentie & je krachtige natuurlijke aard

young-man-is-sitting-sofa-with-his-eyes-closed-laughing.jpg

EMOTIE, PIJN & STRESS RELEASE

Effectieve behandeling voor snel herstel

Ontlaad, ontspan en laat alle mogelijke klachten op mentaal, emotioneel en fysiek niveau los voor het voelen van hernieuwde rust, lichthead en energie in je leven.

woman-with-glowing-head-word-light-it_edited.jpg

MINDSET TRANSFORMATIE

Herprogrammeer je brein & mindset

Transformeer beperkende overtuigingen en installeer nieuwe skills voor het compleet veranderen van je mindset en de manier waarop jij in het leven staat. 

close-up-person-suffering-from-depression.jpg

ENERGETISCHE TRAUMA HELING

Voor echte blijvende heling bij de kern

Heel de diepe wonden van het innerlijke kind en ontlaad met mij samen snel oude pijnstukken van grote en kleine trauma voor emotionele & mentale innerlijke heling.

Business cover.jpg

STRESS RELEASE | BEDRIJVEN

1 op 1 begeleiding & online lessen voor je team

De beste manier om je team gezond en gelukkig te houden is door ze te helpen met hun energie en mindset. Met mijn energetische begeleiding en lessen help ik je team stress te ontladen en de interne batterij weer aan het stroom te leggen.

bottom of page