top of page
IMG_1810.JPG

OPRICHTER

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

MIJN NAAM IS ROBIN..

Van sales team leider werkent voor het snelst groeiende tech bedrijf van Nederland, naar modern transformatie gids en trainer die nu ook andere mensen helpt hun leven te veranderen, 

De afgelopen jaren was het mijn gezondheid die mij forceerde mijzelf onder de loep te nemen en mijn pad te veranderen. Alles wat ik nu doe komt voort uit mijn levenservaring van mijn eigen pad van zelfheling van de "ongeneselijke" ziekte clusterhoofdpijn.

Zelfheling specialist, transformatie gids & trainer

gedachte-wolk-gedacht-wolkenpictogram-eenvoudige-vector-127409388.png
gedachte-wolk-gedacht-wolkenpictogram-ee

MIJN PAD VAN ZELFHELING

Clusterhoofdpijn

Burnout

Depressie door medicatie

Van snel boos, naar innerlijke rust

Van leven vanuit angst, naar stappen in vertrouwen

Herprogrammeren gedachten & kernovertuigingen

Re-leasen  & helen vastzittende emoties

Van iemand met een hard hoofd, die last had van zijn hoofd, naar iemand die leeft in verbinding met zijn hart en zijn hoofd, 

Om geen illusies te wekken dat ik altijd zo was. zat ik eerst ook vast in the fast life. Work hard, play hard zoals mensen dat noemen. Zo werkte ik meer dan 10 jaar in high performance wereld en hielp ik onder andere 2x snelst groeiende tech bedrijf van Nederland, Otrium naar de top. 

Meditatie vond ik vroeger maar zweverig en was niks voor mij. Spiritualiteit vond ik stoffig en had ik geen tijd voor of behoefte in. Daarom bied ik nu trainingen voor mensen net als ik die een modernere benadering nodig hebben om deze stap te maken. 

KENNIS & OPLEIDINGEN

ENERGIE HEALING

Reiki 1,  Reiki 2, Reiki 3

Pranic Healing Basic, Pranic Healing Advanced

Clearing & Space clearing

Emotie Release Therapie

Mahatma healing 1 t/m 4

Transformatie activaties

Onderbewustzijn herprogramming

Trauma & Innerlijk kind heling

COACHING & TRAINING

Bewustzijn Trainer Opleiding - Level 1 & 2

Chakra psychologie

Professioneel STIR coach

Psychologie fysiek & energetisch lichaam

Life coach

Ademwerk

Meditatie training

STIR_LOGO_BM_BLAUW__2__400x400-300x300.jpeg
Usui-Reiki-Logo.png
PH-Revised-Logo.png
oca-logo2.jpeg

BEN JIJ TOE AAN TRANSFORMATIE VAN JE VERLEDEN, EMOTIES, MINDSET OF PIJN KLACHTEN...?

HET PAD ACHTER MIJ,
IS NU OOK HET PAD VOOR MIJ

Met mijn clusterhoofdpijn als mijn teacher ben ik na jaren zware medicatie en uitzichtloosheid gaan zoeken naar alternatieve manieren van heling wat mij op het bewustzijn en mindfulness pad heeft gebracht.

Na jaren kapot te gaan van de medicatie was ik er klaar mee, want diep van binnen wist ik heel sterk: 

Ik ben gezond! Ookal was het volgens de westerse wetenschap en iedereen om mij heen onmogelijk. Ik wist ik kan mijzelf hiervan helen, ik moet alleen uitvinden hoe!"

 

Na 7 jaar zelfstudie en zoeken naar de oplossing heb ik mijzelf dan ook uiteindelijk helemaal weten genezen door de bron van de clusterhoofdpijn te vinden en helen. 

Lees voor meer informatie over mijn verhaal mijn blog over mijn heling van de hoofdpijn hier. 

 

In deze tijd deed ik  +-20 energie healing, bewustzijn trainer en professioneel gecertificeerd coach opleidingen bij de beste instituten en meesters in Nederland. Door alle opleidingen en training in het energie werk is dit nu ook echt mijn specialisme. Daarnaast bestudeerde ik zoveel mogelijk aspecten van het fysieke en energetisch lichaam en dook in zoveel mogelijk verschillende pijn, trauma en heling technieken voor een zo compleet 360 graden blik. Al mijn onderzoek was gericht op medicijn loos genezen en echte genezing inplaats van symptoom onderdrukking. Zo verdiepte ik mij volledig in sport, voeding, ademwerk, meditatie, yoga tot qi gong om een natuurlijke manier te vinden om de clusterhoofdpijn te genezen. Continue als ik iets nieuws leerde stelde ik mij dezelfde vragen: waarom doe ik dit, waarom werkt dit, waarom is dit ander dan anderetechnieken, hoe kan ik deze kennis samenvoegen met alles wat ik al weet, waar is de overlap en is er een rode draad.

Op dit pad van zelfheling leerde ik over de gelaagdheid van zelfheling en hoe alles met elkaar in verbindingen staat. Echt gezond zijn gaat over het helen van hart, hoofd, lichaam en het in beweging brengen van energie. Dit vereist dat je aan jezelf wilt werken en bereid bent om te veranderen. Wanneer je niet aan jezelf wilt werken of veranderen kan ook niemand ander je helpen. Ik bracht in deze tijd mijzelf volledig in kaart en herschreef met alles wat ik heb geleerd letterlijk mijn eigen software zoals ik die graag wil hebben. Los van de angst, weg van het kleine jongetje dat is gepest, controle los durven laten, vertrouwen, mijn hart openen en nog veel meer.

In dit prachtige process verbaasde ik mijzelf iedere keer weer hoe veel mijn perceptie van de buitenwereld kon veranderen door dingen in mijzelf in mijn binnenwereld op te lossen. Vandaag zou ik niet meer weten hoe ik was voor ik aan deze reis begon, zo ontzettend ver weg dat het voelt voor mij. Zo veel fijner zit ik in mijn vel en ben ik nu al jaren helemaal gezond.

Nu ik de rode draad door vele heling systemen heb gevonden en zelf genezen ben van het ongeneselijke, is het mijn missie om dit zoveel mogelijk door te geven. Anderen helpen om ze zo simpel, leuk en efficient mogelijk te kunnen helpen met het bewerkstelligen van echte verandering. 

Nu ga ik daarom andere mensen helpen hoe ze met de kracht van 4 gezond kunnen zijn doormiddel van hart, hoofd, lichaam en energiewerk. 

NU LEER IK MENSEN HEARTHEADWORK!

bottom of page