top of page

BUSINESS
TRAINING & BEGELEIDING

STRESS RELEASE VOOR TOP PERFORMANCE

Moderne bewustzijn trainingen & stress release therapie voor een gelukkig en gezond team

Straight forward goeie training en persoonlijke begeleiding voor gezond zijn op de werkvloer in het drukke dagelijkse leven. De manier van lesgeven is down to earth en simpel waardoor ze voor iedereen toegankelijk zal zijn.

 

De kracht zit hem in mensen helpen te gaan van begrijpen naar doen. Alles draait om inspireren en activeren. In de trainingen worden westerse wetenschap gecombineerd met praktische bewustzijn oefeningen die iedereen in zijn dagelijkse leven toe kan passen.  

Laat mij je helpen om je werknemers te activeren beter met hun gezondheid om te gaan en de influencer zijn je bedrijf zodat er vanuit kracht en positieve energie gewerkt kan worden.  

STRESS RELEASE
Geef je team de tools om zelf pro-active op een makkelijke manier hun eigen stress te managen voor een betere algemene gezondheid.
FOCUS & MINDSET
Leer hoe je team aan de hand van simpel bewustzijnswerk de controle over hun mind kan versterken voor meer helderheid, focus en mindspace.
ENERGIE DRIVE
Verzorg iedereen in je team met  praktische tips & tricks die iedereen in zijn drukke leven toe kan passen om meer power, energie en focus te ervaren.

STRESS RELEASE TRAINING & BEGELEIDING INTRO

Energie management.jpg
STRESS BEGELEIDING & ONLINE LES

Voor een stressvrij, gelukkig & gezond team

Voorkom uitval en halveer de hersteltijd van langdurig verzuim met unieke persoonlijke stress release therapie en online stress workouts die je team helpen op een zo efficient mogelijke manier stress te ontladen.

Training.jpg

BUSINESS TRAININGEN

Moderne bewustzijn training voor self management

Geef je team handige tools en kennis waarmee ze leren hun eigen mentale en fysieke gezondheid te controleren. Versterk de zelfzorg skills van je team zodat iedereen een stressvrij en gelukkig leven kan lijden vanuit innerlijke kracht.

KLINKT HET INTERESSANT...?

Laten we dan eens samen kijken naar de mogelijkheden om je team te leren hoe ze meer mindspace en een betere gezondheid kunnen creëren. 

bottom of page