top of page

BUSINESS
TRAININGEN

BUSINESS TRAINING

Voor minder stress, meer mind space & een gelukkiger werkleven.

Trainingen gemaakt voor de problemen van deze tijd zoals stress, burnout, depressie en het niet meer te weten hoe tot rust te kunnen komen of de controle terug kunnen pakken over mentale gezondheid.

 

Alles is afgestemd op mensen die hard met hun hoofd werken en hoe ze hun self management skills kunnen vergroten voor een gelukkiger gezonder werkleven.

Wil jij je team leren hoe ze op een makkelijke manier beter voor zichzelf kunnen zorgen?

Laat ons dan snel eens contact hebben om te praten over de mogelijkheden.

Heartheadwork background.jpg

1 DAAGS POWER PROGRAMMA

Inspirerende training voor te leren psychische stress te transformeren voor meer rust in lichaam & geest

Training waarin je team alles leert over hun eigen software & hardware van het lichaam, hoe je dit in kunt zetten in je kracht komen te staan, stress te verlagen, uit reactie en frustratie te komen. 

Deze training bevat een schat aan informatie waar je team hun hele leven profijt van gaat hebben op professioneel en persoonlijk gebied

Voor bedrijven kan deze training apart ingepland worden op eigen datum naar keuze

Training.png

MAATWERK MASTERCLASSES

Motiveer, inspireer en creër gezonde werknemers met toffe trainingen!

Activeer je team voor betere mental en fysieke zelfzorg doormiddel van online of live workshops. Samen kijken naar een maatwerk programma voor jouw team om te zorgen dat we de juiste snaar raken. Hierin kun je denken aan de combinatie van (maatwerk) training en een opvolg programma van Q&A's, meditatie, adem of lichaamsbeweging lessen de activatie voor je team kunnen vergroten. 

ONLINE & LIVE
WORKSHOPS OF MASTERCLASSES

Stress hacking.jpg
STRESS HACKING

Ontlaad stress door je eigen software te leren hacken!

Deze unieke training zit vol relevante onderwerpen en simpele oefening voor mentaal gezond zijn op hart, hoofd, lichaam en energie niveau. Alles draait om het makkelijk, toegankelijk en begrijpelijk te maken en hoe je dingen in een druk leven toe kunt passen zodat jij je eigen software kunt hacken voor meer mentale rust & top performance.

ENERGY MINDSET

Manifesteren kun je leren! Leef vanuit empowerment!

Leer over de power van de mind en hoe je gedachten  invloed hebben op onze gehele wereld. Word je bewust van hoe en waar je energie aan verliest zodat je beter je energie kunt controleren. Ga voor een energie mindset die je zal helpen met meer energie de werkdag door te komen zodat je ook nog energie overhoudt om te leven.

BREATHWORK FOR WORK

Adembenemende tools voor mentaal gezond zijn!

Leer over de adembenemende kracht van ademwerk en hoe dit praktisch toe te passen om performance, mind space en helderheid te vergroten. Verlaag verzuim door je team op adem te laten komen door ze met deze moderne ademwerk training te laten leren over hoe ze zelf meer mind space en minder stress kunnen creëren. 

BRAINPOWER

Leren meer mind space & focus te creëren!

We slaan het stof eraf en duiken in de high performance power van meditatie en bewustzijnswerk. Geef je team de kennis die ze zal helpen in tappen op de ware kracht van hun brein voor een leven vanuit rust en empowerment. 

Online meditatie sessies mogelijk.

Leer meditatie zonder frustratie

Down to earth training die het zweverige eruit haalt

Mediteren leren kan velen frustreren en daarom is deze training gemaakt om met onderbouwing uit research, tips & tricks jouw team te motiveren om het in hun leven te implementeren. We slaan het stof eraf en duiken in de high performance power van meditatie en hoe je hier snel, praktisch en effectief je voordeel mee kunt doen.

BUSINESS MINDFULNES

Voor een positieve bedrijfscultuur & hart voor de zaak!

Versterk het hart van het bedrijf door je team op een ander level de verbinding met zichzelf en anderen aan te leren gaan. Zak uit het hoofd in het hart. Leer met een andere blik kijken naar het werk en het leven. Versterk teamwork en bouw een positieve bedrijfscultuur door het vergroten van het bewustzijn van jouw mensen

LEF MOVEMENT

Lifeforce Energy Flow! De energie masterclass!

Een unieke masterclass over hoe je zelf op een zo efficient mogelijke manier kunt werken aan je energie. Leer hoe je aan de hand van fysieke inspanning, ontspanning, ademwerk en meditatie je lichaam kunt ontdoen van stress.

Online lessen mogelijkheden. 

KLINKT HET INTERESSANT...?

Laten we dan eens samen kijken naar de mogelijkheden om je team te leren hoe ze meer mind space en een betere gezondheid kunnen creëren. 

bottom of page