top of page
young-woman-having-headache-after-working-computer-night-home.jpg

STRESS RELEASE
BEGELEIDING

STRESS RELEASE BEGELEIDING

Unieke begeleiding & online lessen voor voorkomen en snel herstel van langdurig verzuim!

Zonder energie vallen we net als een lege mobiele telefoon uit, ook wel bekend als burnout. Het probleem van deze tijd is dat we continue spanning vasthouden en opbouwen waardoor we helemaal leeg lopen. Om daar bij te helpen bied ik behandelingen en online stress workout aan die daarbij kunnen helpen!

VERLAAG
VERZUIM
Voorkom uitval en zorg voor razendsnel herstel van  verzuim doormiddel van zeer effectieve energie healing die helpt met snelle ontlading van alle soorten stress
VERHOOG
PERFORMANCE
Verzorg meer mindspace en focus met energie healing en LEF movement training die helpt om mentale blokkades te verwijderen en overwinnen.
VERBETER GEZONDHEID
Bied je werknemers de mogelijkheid om op een leuke efficiente manier aan hun eigen gezondheid te leren werken met de energie workouts.
“Bijzonder hoe snel en effectief de sessies van Robin zijn. Na 3 sessies was ik af van onverklaarbare pijn, zware stress en enorme spanningsklachten. Ik kon weer mentaal de werklast aan die mij eerder te veel was. "

Tom - Ondernemer

wealthy-man-happily-managing-finances-planning-vacation-using-laptop-concept-finance-manag

 1 OP 1 STRESS RELEASE THERAPIE

Krachtige energetische stress release 

Behandelingen van mij zijn het eerste wapen bij voorkomen van uitval door stress en een krachtige ondersteuning van herstel trajecten van langdurig verzuim.

 

Huur mij in voor 1-1 begeleiding op kantoor of bij je team thuis (in overleg), boekingen gaan per dag of per uur.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

KOSTEN PER DAG IN TE HUREN
888 EUR excl BTW
De-stress business.jpg

DE-STRESS MEDITATIE & BEWEGING

Online sessiss voor ontspannen van lichaam & geest

DE-STRESS les is opgezet om puur te focussen op ontlading van stress en het opbouwen van nieuwe energie. Het is de beste workout om je team te helpen met een uitgebalanceerde rustige geest voor top performance

 

De workouts zijn voor iedereen toegankelijk waardoor het perfect is voor op de werkvloer. 

888 EUR excl BTW
KOSTEN PER 4x SESSIES

KLINKT HET INTERESSANT...?

Laten we dan eens samen kijken naar de mogelijkheden om je team te leren hoe ze meer mind space en een betere gezondheid kunnen creëren. 

bottom of page