top of page
De-stress business.jpg

DE-STRESS ONLINE LES

Online lessen voor stress ontlading door beweging + meditatie voor balanceren lichaam & geest.

Alles draait om op een zo efficiënt mogelijke manier stress te ontladen. Verbind lichaam en geest weer met elkaar voor herstellen van je innerlijke balans. Activeer je zelfhelende vermogens door het combineren van technieken uit de beste praktijken uit mindfulness, Qi gong, yoga, ademwerk, meditatie en energetische healing technieken.

 

Trigger je systeem op verschillende manieren door het afwisselen van inspanning en ontspanning, bewuste beweging en het ervaren van de stilte. Samen zorgen we ervoor dat je levensenergie weer gaat stromen zodat je dieper liggende stress kunt loslaten.

DE-STRESS LES GAAT JE HELPEN MET:

▶︎  Opladen interne batterij voor meer energie voor het dagelijkse leven

▶︎  Zelfhelende vermogens activeren

▶︎  Ontspanning door ontladen van stressenergie

▶︎  Creëeren van een heldere geest

▶︎  Versterken van je focus kracht

▶︎  Verdiepen van verbinding met jezelf

DE-STRESS INTRO

INHOUD LESSEN

De lessen zijn een mix van bewuste beweging, ademwerk en energetische meditatie die samen het perfecte recept zijn voor stress release

 

Deze sessies zullen je bewustzijn trainen om laser focused te zijn en de verbinding met je lichaam te gaan herstellen.

 

Je zult iedere les weer andere zelfheling technieken leren zodat je na de les ook op eigen initiatief mee aan de slag kunt gaan om je eigen fysieke, mentale of emotionele stress verder te ontladen.

VOOR WIE

▶︎ Toegankelijk voor iedereen

▶︎ Geen lastige yoga poses of zware oefeningen

▶︎ Geen voorkennis of ervaring nodig

BELANGRIJK

▶︎ Yogamat

▶︎ Meditatiekussen

▶︎ Goed water drinken

WIE BEN IK?

Bewustzijn trainer,  zelfheling specialist en energy healer 

Als zelfheling enthousiast heb ik zon beetje alle vormen van stress release bestudeerd op mijn eigen pad van genezen van clusterhoofdpijn. Ik wilde van A tot Z begrijpen hoe wij als mens werken om de rode draad van echte diepe genezing te begrijpen.

Doordat de wereld last heeft van een stress pandemie geef ik nu speciaal lessen waar ik geen vorm van sport aanbied maar een oplossing voor het probleem.

In de de-stress lessen combineer ik zo de beste praktijken uit alle verschillende modaliteiten van sport en heling die ik door de jaren heb bestudeerd voor het beste snelste resultaat te behalen. 

DE CHILL PIL DIE IEDEREEN WIL!

Als het resultaat van deze DE-STRESS LES in een pil zou zitten zou iedereen hem willen

Levensenergie is een super krachtig en natuurlijk medicijn wat helpt om weer in balans te komen en de zelfhelende vermogens van het lichaam te activeren. Door bewust met de energie te leren werken en verbinden zul je de verbinding tussen lichaam en geest versterken wat zorgt voor diepe ontspanning.

 

Vanuit innerlijke rust zul je meer helderheid en focus ervaren en zal het lichaam de tijd en ruimte krijgen om zichzelf van allerlei soorten klachten te genezen. Door de mix van inspanning, ontspanning en heling kun je echt op alle lagen fysieke, mentale en emotioneel spanning ontladen wat zorgt voor optimale gezondheid.

=

DE-STRESS SESSIES

Basisprincipes

DE-STRESS les is gebaseerd op 4 pillaren die aan de hand van energie movement, meditatie, ademwerk en healing worden toegepast.

 

Activatie & inspanning

Activeer de energie van je fysieke lichaam aan de hand van combinatie van actieve beweging, stretches en spier spanning oefeningen die de cellen in jouw lichaam weer tot leven zullen wekken.

Flow & ontspanning

Breng je bewuste aandacht naar de actieve life-force die door je heen loopt en vergroot de stroming van de energie flow in jouw fysiek en energetische lichaam. Breng heling op alle lagen van je bestaan door te werken met de helende kracht van je handen en bewuste bewegingen

Healing & rust

Stap in de stilte om de energie flow van de gecreëerde energie te ervaren en integreren. Gebruik gefocuste intentie om extra helende energie te creëren aan de hand van combinatie van energie meditatie en ademwerk technieken voor het activeren van je zelfhelende vermogens.

Innerlijke Healing

Met het combineren van inspanning, ontspanning en rust verbind je jezelf met het fysiek en energetisch lichaam wat zorgt voor versterken van de verbinding tussen je lichaam en geest. Aan de hand van energiewerk maak je vervolgens het hart, hoofd en lichaam sterk. Dit zal zorgen voor een gevoel van rust, flow en geluk je leven.  

14686.jpg
ENERGETISCHE HEALING

Krachtige stress release methode

Heartheadwork _ Happy guy big.jpg
HEARTHEADWORK 

De ultieme Zelf-Transformatie training 

mind-god-with-person-experiencing-moment_edited_edited_edited.jpg
STRESS HACKING

Online stress management cursus

bottom of page