top of page
portrait-sad-woman.jpg

INNERLIJK KIND & TRAUMA HELING

INNERLIJK KIND & TRAUMA HELING

Unieke vorm van trauma therapie die je zal helpen de kern van het trauma bij de bron te helen & verwerken

▶︎. Opzoek naar therapie die je kan helpen om (innerlijk kind) trauma bij de kern te helen?

▶︎. Ben je klaar met praten en toe aan begeleiding die je de ontlading brengt die je zoekt?

▶︎. Wil jij eindelijk echt herstellen van diepe trauma stukken uit het verleden?

Samen gaan we opzoek naar de wortel van je problemen in je onderbewustzijn om op het diepste niveau los te laten. Alles draait om de kern van je issues te vinden en deze te ontladen, herprogrammeren of heel te maken. Onder begeleiding help ik je door de pijn heen te gaan voor echte verandering. De sessies bevatten graaf en inzicht oefeningen, breathwork, lichaamsbeweging en energetische healing. Zo werken we samen aan wat zich in jou aandient voor het compleet verwerken van de energie achter het trauma voor een diep blijvend resultaat,

 

Daar waar andere therapie of gesprekken met de psycholoog ophouden begin ik. Elke sessie zul je echt een stuk in jezelf gaan helen of los laten voor ontlading van lichaam, geest en ziel. 

puzzle-pieces_3260926.png
VOEL JE COMPLEET
Samen gaan we door de pijn en bevrijden we van je eigen gevangenis waar je zo lang in hebt opgesloten. We brengen heling op mentaal, emotioneel en ziel niveau. 
solidarity_2967188.png
TRAUMA HELING

Transformeer groot trauma op een onverklaarbare diepe laag wat zal zorgen voor direct verschuivingen van je gedrag en gedachten richting jezelf en de buitenwereld.

Connectie met jezelf.png
VERBINDING MET JEZELF

Vergroot de verbinding met jezelf door het verleden voorgoed in zijn totaliteit op meerdere lagen te kunnen ontladen aan de hand van diepe coaching & healing.

INNERLIJK KIND & TRAUMA HELING

TRANSFORMATIE COACH TRAJECT

Voor iedereen die vanuit positiviteit & innerlijke kracht wilt leven los van het verleden.

Ga met mij mee op de reis van je leven in het "Leef je volle potentie" unieke coach traject waarin we  samen alle pijnstukken die jouw in je leven tegenhouden gaan transformeren.  Een traject voor iedereen die echt de diepte in wilt en zichzelf wilt veranderen om zijn/haar leven te veranderen.

“Zoo, wat heftig, wat deed het pijn maar zo lekker om het eindelijk kwijt te zijn. Het moment dat Robin mij aanraakte brak de dam open waardoor de emoties eruit stroomde. Heerlijk was het."

Floor - Utrecht

BEHANDELINGEN ZIJN VOOR

Deze vorm van healing is perfect voor thema's waar je met normale therapie niet bij kunt komen. We gaan voorbij het inzicht direct naar de bron.

✔︎. Trauma verwerking

✔︎  Emotie Release

✔︎  Verleden loslaten

✔︎  Mindset transformatie

✔︎. Innerlijk kind heling

✔︎  Fysiek & mentaal trauma

✔︎  Hartzeer te helen & hart te openen

✔︎  Verbinding met jezelf & anderen

 ENERGETISCHE TRAUMA HELING

Sessie duurt 1,5 - 2 uur

Unieke sessies met tijd & kwaliteit

HEALING METHODEN

Energetische healing

Lichamelijke begeleiding

Ademwerk

Diepe coaching

KOSTEN

150 EUR

Samen gaan we op reis jouw binnenwereld in om de kern van je problematiek te vinden en helen. 

 

We kunnen per sessie heel gericht een trauma aanpakken en bij de kern helen voor emotionele en mentale bevrijding van het verleden. 

Niet alleen maar praten maar effectieve heling van trauma in lichaam, geest en ziel door het werken met unieke energetische healing methoden. Ik heel dat waar andere therapie niet bij komt.

Nieuwsgierig? Plan dan een korte kennismaking. 

ZELF LEREN HOE JE TRAUMA MOET HELEN?

Kijk dan ook naar de HEARTHEADWORK TRAINING


KUN JE NIET OP BESCHIKBARE WERKTIJDEN OF WOON JE IN AMSTERDAM?

Neem dan contact met mij op zodat we samen naar de opties kunnen kijken.

Transformatie Meditatie groot .jpg
Heartheadwork _ Man light.jpg
 • Waarom een energy healing abonnement?
  Het energy healing abonnement helpt je met wekelijkse energetische healing op afstand om op een makkelijke manier te ontstressen, beter slapen en ontspannen terwijl je met meer energie door het leven zult gaan. Het is alsof je je gewone fiets inruilt voor een e-bike zodat je zonder moeite door het leven kan fietsen. Door wekelijkse terugkerende healings krijg je de wind in de rug die jou in je leven vooruit gaat duwen. Met extra power en energie ga je net als een e-bike moeiteloos in de versnelling en zul je veel sneller meer meters maken op alle vlakken in jou leven. Zo zorgt het voor betere gezondheid, mindset, humeur, relaties, financien en verandering in werk en privé leven. Door dat jij continue in beweging word gezet komt namelijk ook alles om jou in beweging, alles is namelijk verbonden
 • Wat is het voordeel van energy healing abonnement vs een persoonlijke energy healing?
  Met energy healing abonnement zal je energie steeds meer in stroming worden gebracht en in beweging gaan komen. Het abonnement is betaalbaar voor iedereen en hiermee zul je hoe langer je deelneemt echte veranderingen waarnemen in je gezondheid en hele leefwereld. Naast de wekelijkse healingen op afstand krijg je ook toegang tot de LEF movement energie workouts en mag je daarnaast ook gratis meedoen en helende meditaties of healing specials. Los van de energetische healings en workout krijg je ook regelmatig teaching video's waarin je zult leren hoe je zelf makkelijk ook je gezondheid kunt verbeteren. Alles bij elkaar is het een super pakket om echt te leren ontspannen en je innerlijke wereld te veranderen.
 • Hoe werkt een energetische healing op afstand?
  Tijdens een energetische healing op afstand kunnen we online een call in plannen of werken we met een naam en een foto. Op deze manier kan ik mij als healer met jou verbinden en weet ik naar wie ik de energie moet sturen. Zo kan ik jou als mobiel nummer bellen en hoef jij het alleen te ontvangen. Doordat we via het quantum veld energetisch verbonden zijn bestaat er dan tijdens een healing geen afstand. De energie die vloeit daardoor door tijd en ruimte naar jou op jou locatie.
 • Wat moet ik doen om een de energetische healing op afstand te ontvangen?
  De energie die ontvang je altijd ongeacht of je deelneemt aan de wekelijkse online meeting of niet. Wel heeft het altijd een sterker helend vermogen wanneer je bewust de heling ontvangt. Hierdoor kunnen we zelf meer voelen en ervaren wat voor ons ook een gevoel van heling oproept en zo ook ons systeem verteld dat het geheeld mag worden. Wat vaak mooi versterkend werkt is dat je wanneer de energie healing gegeven wordt een moment van rust voor jezelf neemt. Door ergens lekker te gaan zitten of liggen en als je wilt in te loggen via de zoom link zodat je mee kunt luisteren wat er gebeurt. Zo kun je misschien zelf ook mee visualiseren wat er in je gebeurt wat ook een extra helende kracht heeft.
 • Wat als ik niks van de energy healing op afstand voel?
  Het is altijd mogelijk dat je niet voelt dat je energetisch in beweging komt doordat je zoveel fysieke spanning ervaart van alle stress. Als je begint kan het daarom goed zijn om ook goed op te letten op alle facetten van je leven en op te nemen waar je nu staat. Veranderingen kunnen heel subtiel en belangrijk zijn, dus ben opmerkzaam. Hoe je niet meer zo snel boos wordt of bang, je meer rust hebt of meer energie, je beter kan denken of nu ineens helder ziet, hoe je misschien problemen vergeet die ineens geen probleem meer zijn en je fysiek vergeet dat je ergens eerder last van had. We zien soms onze eigen verandering niet doordat we onze nieuwe staat zo snel als normaal zien. Mocht je een diepere ervaring zoeken kom dan voor een 1-1 persoonlijke sessie zodat ik je kan helpen doorbreken.
 • Moet ik erin geloven om het te laten werken?
  Nee dat hoeft niet, een energetische healing heeft altijd een positieve uitwerking of je het nu gelooft of niet. Wel is geloven in een betere gezondheid een krachtige tool om de healing te versterken. Dit is ook met research bewezen, dat mensen die geloven in hun herstel ook sterker hun zelfhelende vermogens kunnen activeren, wat ze in de geneeskunde het placebo effect noemen.
 • Hoe lang duurt het voor dat ik merk dat het werkt?
  Dat verschilt per persoon en situatie waar iemand in verkeerd. Zo kan 1 sessie duidelijk merkbaar iets in beweging brengen en kan het dat andere dingen meer tijd kosten. Het is daarom altijd goed om het even de tijd te geven zodat er stroming kan komen de eerste 3 maanden en je zelf goed op let waar je in het begin stond. Daarnaast helpt het ook als je goed op je gezondheid let waardoor het meer effect zal hebben dan wanneer je vaak de drugs zit, consequent alcohol drinkt en junkfood eet. Mocht dat laatste het geval zijn zo ik aanraden eerst paar persoonlijke sessies te doen om van deze verslavingen of negatieve patronen af te komen.
 • Is het vergelijkbaar met een reiki healing op afstand?
  In de energetische healing op afstand werk ik met mijn hogere zelf en verbind ik mij op deze manier met de hogere zelf van alle deelnemers. Zo geef ik opdracht aan de energie om specifiek bepaalde acties te ondernemen in het energieveld van jou als deelnemer. Door deze manier van werken en de power training die ik heb gehad om mijn energie veld te stretchen kan ik ook de energie dragen van groepen deelnemers. Bij een reiki healing op afstand word vaak de handen gebruikt en is de healer niet in de mogelijkheid om grotere groepen tegelijk healing te geven. Deze energie is ook wat rustiger en minder krachtig dan de energie die ik channel van mijn hogere zelf.
 • Kan ik het vergelijken met een chakra healing op afstand?
  Tijdens de energetische healing op afstand wordt er ook gewerkt met het healen van de chakra's. Deze healings gaan alleen een stap verder en werken op nog meer diepere lagen door in alle aura lagen van je energie veld en fysieke lichaam.
 • Hoe is de energetische healing op afstand anders dan een helende meditatie
  Helende meditaties zijn een prachtige manier om met je eigen energie te werken en deze te versterken. Door diepe transcedente reizen in je eigen bewustzijn zul je heling kunnen brengen op je innerlijke wereld. Hierin staat het zelf actief werken met de energie in een diepe meditatie de focus. Bij de energetische healing op afstand die je met die abonnement zult ontvangen wordt er letterlijk energie door mij energie healer binnengebracht en naar je toe gestuurd. Deze healings lijken daarin meer op een echte energy healing behandeling die je ook in een 1-1 sessie zou ontvangen. De energie is krachtiger en zorgt ervoor dat je echt in de rug geduwd wordt met nieuwe energie van mij als healer inplaats van dat je zelf deze energie moet creëren.
bottom of page