top of page
young-multiracial-latina-woman-meditating-home-with-online-video-meditation-lesson-using-l

TRAININGEN & EVENTS

TRAININGEN

Moderne bewustzijn trainingen gemaakt voor iedereen die wilt leren zichzelf & te transformeren

Heartheadwork _ Zelf-transformatie training.jpg
HELEN VANUIT JE HART

Verander jezelf, Verander je leven!

TIJD: Za | 09.00 - 17.00

Dit is de ultieme zelf-transformatie training waarin je zal leren hoe je de bijzonder kracht van energetische hart kunt inzetten voor echte heling. Leer hoe je in kunt tappen op je zelfhelende vermogens van het hart en daarmee los kunt breken uit negativiteit, oude patronen, trigger, emoties, gedrag en meer,

Onderbewustzijn training + iceberg.jpg

PRATEN MET JE ONDERBEWUSTZIJN

Roadmap naar de oorzaak van waar je last van hebt
TIJD:
Za | 09.00 - 17.00

In je lichaam en onderbewustzijn ligt heel je verleden als bibliotheek opgeslagen. Leer hoe je met het heartheadwork framework gestructureerd aan de hand van biofeedback trauma, triggers en emoties in kaart kunt brengen die je in het leven tegenhouden en/of gezondheid blokkeren. Een roadmap voor het helen van je innerlijke wereld.

Online masterclasses.jpg
ONLINE MASTERCLASSES
VOOR ONTWIKKELING & INSPIRATIE 
TIJD: Do Avond | 20.00 -22.00

Doe mee aan periodieke inspirerende online masterclasses die je zullen helpen met het ontwikkelen van de ingewikkeldheid van het leven. Iedere editie duiken we samen een onderwerp in om je mind in beweging te zetten voor het vergroten van het bewustzijn over jezelf en het leven. Ontdek & leer over onze bijzondere spirituele bijzondere natuurlijke aard en hoe je jouw leven zelf kunt transformeren. Check de agenda voor aankomende edities.

ONLINE & LIVE EVENTS

Volg de online transformatie sessies heerlijk vanuit het comfort van je eigen huis

Transformatie Meditatie groot .jpg

TRANSFORMATIE MEDITATIE

ONLINE - Transcendente helende reizen
TIJD: Di | 20.00 - 21.30

Doe mee aan deze bijzondere reizen voor je bewustzijn. Reis met mij naar buiten je lichamelijke zintuigen tijdens unieke transformatie meditaties. Breng je binnenwereld in beweging aan de hand van inspirerende energetische visualisatie terwijl je op mentaal, emotioneel en fysiek vlak heling zal ontvangen. 

Meditatie & evenementen.jpg

HARTKRACHT HEALING CIRKEL

LIVE - Healing cirkels
TIJD: Op zondag (+/- 3uur)

Hartkracht healing cirkels gaat over verbinding, delen & helen. In een kleine groep duiken we samen het hart in en bundelen we onze hartkracht in energetische healing, meditatie, breathwork & beweging. Elke sessie zal ook een stukje teaching hebben om met jezelf de verdieping op te kunnen zoeken.

bottom of page