top of page

"We zijn een som van onze gedachten. We worden zoals we denken. - Boeddha

Door onze gedachten en emoties te leren controleren kunnen we letterlijk een nieuwe realiteit voor onszelf creëren. 


TRAININGEN

Leer hoe je de controle terugneemt over de energie van je gedachten, emoties en je lichaam voor minder stress en ontspanning voor een gezonder & gelukkiger leven!

Online cursus cover.jpg
ONLINE CURSUSSEN

Down to earth leuke & inspirerende manier van leren

Volg één van de nieuwetijdse online cursussen. Geen zweverig gedoe maar gewoon goeie leuk motiverende lessen en simpele praktische oefeningen die met westerse research en kennis over de anatomie van ons lichaam worden onderbouwt. Alle cursussen bestaan uit perfecte mix van teaching & training voor optimale integratie van de informatie.

Workshop cover.jpg

TRAININGEN & LESSEN

Doe mee aan 1 van de toffe trainingen of online lessen

Omdat niet iedereen van online training houdt worden er ook live workshops gegeven. In een live workshop dag wordt je in kleine groepen intensief begeleid. Het doel is samen echt de stof eigen te maken zodat je er na de workshop zelf mee aan de slag kunt. Het training aanbod bestaat uit hart, hoofd, lichaam en energiewerk. Zie de agenda voor de laatste workshops!.

Business cover.jpg

BUSINESS TRAINING

Ga voor top performance & verzuimpreventie door een gezonde geluk team!

Verhoog de vitaliteit van je team door begeleiding met leuke moderne lessen, masterclasses  & workshops. Verbeter performance en verlaag stress met trainingen over stress hacking, energie mindset, brainpower en meer. Alle business masterclasses zijn gemaakt voor mensen met een druk leven en zo opgezet dat ze toegankelijk zijn voor iedereen.

bottom of page