top of page

Clusterhoofdpijn genezen

Bijgewerkt op: 31 jul. 2023

Lees in deze blog over mijn pad van zelfheling waarin ik uiteindelijk clusterhoofdpijn heb weten te genezen. Het pad wat mij ertoe heeft geleid om Heartheadwork op te zetten zodat ik ook andere mensen kan helpen met diepe heling voor een gezond & gelukkig leven.


Hier kun je meer lezen over mijn alternatieve clusterhoofdpijn behandel traject.


clusterhoofdpijn genezen

Inhoud clusterhoofdpijn genezen


1. Ongeneselijk ziek verklaard worden

Het is wat, je loopt een ziekenhuis in. Praat met een specialist en krijgt te horen dat je ongeneselijk ziek bent. Meneer, wat u heeft daar is geen behandeling voor en is niks aan te doen. Zo'n moment doet wat met je, het breekt je ergens diep van binnen. Gelijk lijkt het alsof alle hoop door de gootsteen wegloopt.


Maar is deze uitspraak terecht? Mag zo'n neuroloog dit wel zo tegen je zeggen? Is het ook echt waar? Of bedoelt de neuroloog enkel, WIJ hebben hier geen medicatie voor die je kan genezen! Inplaats van dat er echt geen manier is om hiervan te genezen.


In het ziekenhuis hebben ze er namelijk een handje van om dingen af te schrijven terwijl therapeuten uit de alternatieve geneeswijze vele mensen wel weten te genezen van het eerder verklaarde, ongeneselijke!


Ook ik als vele anderen nam destijds gelijk aan dat het was zoals de neuroloog zei en zakte weg in mijn verdriet dat ik een kut leven tegemoet zou gaan. Tot het moment dat alles veranderde.2. De aanloop naar clusterhoofdpijn genezen

Al heel mijn leven geloofd ik stellig dat als iets vaker merkbaar op je pad komt je hier iets mee moet doen. Een gevoel van volg de signalen. De dingen gebeuren niet voor niks, toeval bestaat namelijk niet. Mijn verhaal over mijn pad van zelfheling is namelijk 1 die zo begon. Ik werd letterlijk de juiste richting in gewezen.


Zo kwam voor mij in een hele korte tijd energetische healing op mijn pad vanuit verschillende totaal onverwachte hoeken. Toen ik hierna thuis kwam bij mijn ouders en hierover begon tegen mijn moeder vertelde ze mij dat zij hier ook wel eens een training in had gedaan en er een boek over in de kast stond wat ik toen gelijk ben gaan lezen


Dit alleen was al een wonder, want tot die tijd las ik letterlijk nooit. Ik vond er niks aan! Echter verslond ik dit hele boek in een avond. In dit boek las ik dat Reiki niet alleen was om anderen mee te kunnen helpen maar het ook mogelijk was om jezelf te genezen.


Dit is het moment dat mijn leven ook weer voorgoed zou gaan veranderen. Er klikte iets in mij. Op de één of andere manier wakkerde het lezen over Reiki een ongekende vlam in mij aan.

Als energetische healing een manier is om jezelf te genezen, dan ga ik mijzelf hiervan genezen!

IK GA MIJZELF VAN CLUSTERHOOFDPIJN GENEZEN! IK GA BETER WORDEN!

En zo begon mijn pad en zoektocht naar echte heling.3. Mijn pad van clusterhoofdpijn genezen

In mijn zoektocht naar echte genezing verdiepte ik mij in de afgelopen jaren in alle mogelijke manieren om naar het menselijke fysiek en energetisch lichaam te kijken. Hierin bestudeerde ik bewustzijnswerk, chinese medicijnen, qi gong, ademwerk, yoga, meditatie, de invloed van sport op het lichaam en allerlei verschillende vormen van energetische healing.


Door alle studie en training door de jaren in allerlei alternatieve geneeswijze en methoden is mij duidelijk:

 • Wat de rode draad van echte genezing nu echt is.

 • De verbondenheid tussen wat zich in ons hoofd afspeelt op onbewust vlak

 • Hoe de software en hardware werkt op zowel het fysieke maar ook energetsiche vlak

 • Hoe de energie van onverwerkte vast zitten e-moties (betekend letterijk, energie in beweging) ons ziek maken (betekend letterijk, energie in beweging)

 • Hoe ons lichaam een lopende harde schijf is met ons hele verleden


4. Emoties & trauma als oorzaak van clusterhoofdpijn

Gedachten en emoties zijn energie. E-motie betekend letterijk, energy in motion. Wanneer deze vast komt te zitten in ons systeem dan stagneert dit de stroming in het lichaam. Deze blokkades zijn de oorzaak van 96% van alle ziekte op aarde. De wetenschap is het hier nadrukkelijk ook over eens. Psychische stress is nr 1 ziekte in de wereld die zich toont in zo'n beetje alle ziekte die er zijn die niet specifiek aangeboren zijn.


Clusterhoofdpijn is namelijk geen aangeboren ziekte. Je kunt worden geboren met aanleg om makkelijker ergens last van te krijgen maar ziek worden komt door psychische en emotionele stress die de stroming in ons lichaam blokkeert.


Energie moet namelijk stromen en moet vooral stromen naar overal in het lichaam. Doet het dit niet dan gaan er dingen stuk ervaren we pijn en worden we ziek. Dit principe is niet spiritueel, het is simpel feit wat letterlijk door honderderden wetenschappelijke onderzoeken wordt ondersteunt.


Ons lichaam is werkelijk super intelligent en weet precies welk trauma of emotie de blokkade vormt die zorgt voor de ziekte die wij ervaren. Doormiddel van praten met het onderbewustzijn aan de hand van spiertesten kun je met de juiste vragen achterhalen welk trauma, wanneer, met wie, om welke reden in je systeem vast zit. Zo kun je letterlijk vinden wat er op je hart ligt en of moet worden verwerkt voor heling.


Uit persoonlijke ervaring weet ik dat je met het oplossen van de absolute wortel je van 5 aanvallen per dag, naar 0 kunt gaan en nooit meer medicatie nodig hoeft te hebben. Door het helen van mijn innerlijke wereld verdween alle spanning en stress die ik namelijk altijd in mijn lichaam voelde waardoor ik de aanvallen kreeg.


Fysiek Trauma

Naast de emotionele oorzaak is het ook mogelijk dat de hoofdpijn komt door fysiek opgelopen trauma. Zo kunnen ernstige ongelukken ook zorgen voor een verschuiving in het lichaam waardoor er pijn ontstaat.


De enige vraag is of jij klaar bent om los te laten? Of jij liever wilt werken aan een pijnvrije toekomst of vast wilt houden aan pijnstukken uit het verleden?5. De kracht van energie & lichaamswerk

Met energetische healing kun je het fysiek en energetisch lichaam herstellen, tot rust en in balans brengen. Het is de meest krachtige methode om de geweldige zelf helende capaciteiten van het lichaam te activeren. Door het opruimen van mentale en emotionele blokkades in het energie veld ontstaat er weer letterlijk stroming in je fysiek lichaam wat ervoor zorgt dat alle cellen in het lichaam de nodige energie kunnen ontvangen om optimaal te werken.


Doordat vastzittende energie die stress in het lichaam veroorzaakt de bron is van 96% van alle ziekte, is energetische healing ook 1 van de beste manieren om dit in beweging te brengen. Vanuit nieuwe stroming, energie en ruimte is het namelijk veel makkelijker om oude trauma of emoties te verwerken. Ze liggen hierdoor namelijk niet meer in energetisch cement in je systeem. Doordat ze meer los aanwezig zijn kun je door trauma heling deze energie bewust naar buiten brengen en je systeem uit krijgen.


Belangrijk hiervoor is ook om het lichaam te bewegen. Net als alles wat stilstaat en niet beweegt slippen we vast wat zorgt voor roest, schade, ziekte en pijn die zich vaak over de lange termijn opbouwt.


Ons lichaam is als je er goed naar kijkt een prachtige machine die vol complexe spiergroepen en met elkaar verbonden zijn. Buiten het fysieke lichaam hebben we ook nog een energetisch lichaam wat compleet met dit fysieke lichaam verbonden is.


Het belang van lichaamswerk en beweging kan ik niet genoeg benadrukken. Zo leerde ik over de banen van spieren die over ons hoofd, nek, rug en benen lopen en hoe deze allemaal met elkaar verbonden waren. Hoe de spieren in je benen letterlijk kunnen zorgen dat je hoofdpijn ervaart. Ja je leest het goed. Door je benen koppijn krijgen. Het rekken van mijn lichaam werd hierdoor een dagelijkse beoefening die niet meer dan 10 min hoefde te duren. Zo zorgde ik dat ik na het slapen weer het bloed goed door mijn lichaam liet stromen en alles de ruimte gaf. De spierspanningen in de nek en rughalen zijn key voor verminderen aanvallen.


Naast het rekken van de spieren is het langzaam en bewust bewegen van het lichaam ook een van de meest helende methodes die er is. Ons bewustzijn is namelijk als een energiebron die we kunnen sturen naar ons lichaam. Door met focus en aandacht langzaam te bewegen zorgen we letterlijk voor ontlading en stroming. Qi gong is hierin een wereld bekende techniek die ook al mensen over heel de wereld van allerlei soorten ziekten heeft geholpen. Alles wat je moet doen, is het doen en blijven doen.


Als laatste is het heel belangrijk dat je hartkracht de power bepaald waarop je bloed door je lichaam stroomt. HITT trainingen waarin je hart enorm aan het werk wordt gezet zijn daarom een super krachtige manier om te zorgen dat er meer betere bloedcirculatie komt die ook weer ontelbare voordelen heeft voor het systeem.6. Clusterhoofdpijn behandeling

Door mijn eigen pad van zelfheling is mij duidelijk hoe belangrijk het helen op verschillende lagen is om uiteindelijk echt weer gezond te zijn. Daarom bied ik nu een traject aan waarmee ik al mijn ervaring en kennis toepas om ook anderen te helpen. In eerste instantie de aanvallen verminderen en ten tweede natuurlijk om ook mensen te helpen naar echte genezing. In dit traject gaan we de volgende dingen doen.

 1. Energetische healing: Je zult healing krijgen om je lichaam en geest in een staat van rust te brengen.

 2. Gesprek met het lichaam: We gaan in gesprek met je lichaam en duiken je verleden in om te spiertesten welke onderliggende oorzaak er voor jou bij de clusterhoofdpijn zit en of ik je hiermee kan helpen

 3. Als ik je kan helpen gaan we samen opzoek naar de trauma stukken die moeten worden geheeld en krijg je van mij bijzondere healingen die specifiek zijn afgestemd op het ontladen van de nodige dingen om in het proces al de aanvallen te verminderen.

 4. In coaching sessies gaan we de trauma stukken helemaal ontleden en van alle kanten hiermee aan de slag om de oude energie ervan te ontladen.

 5. Je gaat technieken leren om met jezelf aan de slag te gaan. Ja, als je wilt genezen zul je echt met jezelf aan de slag moeten. Je moet er echt vanaf willen en ervoor gaan.

 6. Los van mijn eigen behandelingen stemmen we ook af of het goed zou zijn om eventueel andere ook met je lichaam aan de slag te gaan op een andere laag.

Alles bij elkaar kun je nu dus profijt maken van mijn ijver om de laatste jaren echt helemaal alles doorgestudeerd te hebben om de oplossingen te vinden. Dus de enige belangrijke vraag is nog:

Ben jij klaar met clusterhoofdpijn en wil jij net zo graag als ik van deze klote ziekte af?

Lees dan meer hier over mijn unieke alternatieve clusterhoofdpijn behandeling.


Bel mij dan om eens samen te kijken naar wat ik voor jou kan betekenen.88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page