top of page
low-angle-view-distraught-man-holding-his-head-pain-while-sitting-living-room.jpg

HOOFDPIJN 
BEHANDELING

HOOFDPIJN BEHANDELING

Nieuwe methode om verschillende hoofdpijn op een natuurlijke wijze te behandelen.

Na mijzelf 100% van de clusterhoofdpijn te hebben genezen is het mijn passie om ook anderen te helpen met vermindering van pijn en/of genezing. Dit doe ik door samen te kijken of ook bij jou de pijn komt door psychische stress. Je gedachten, overtuigingen, trauma en emoties zijn namelijk een vorm van psychische stress die kan zorgen voor allerlei soorten ziektes. Stress is, bevestigd door de wetenschap, de hoofdoorzaak van 96% van alle ziekte. Je moet alleen vinden wat de reden is dat je deze diepe stress ervaart. Samen gaan we daarom opzoek naar de bron van de stress achter de pijn en zal ik je indien mogelijk helpen ook met deze uit je lichaam, geest en energie veld te ontladen.

 

Het doel is dat we ervoor gaan zorgen dat je weer een pijn en medicatie vrij leven kunt lijden.

Lees hier over mijn pad van zelfheling en mijn opleidingen als healer & coach.

In de zoektocht naar de oorzaak zullen we jouw hele innerlijke wereld in kaart brengen wat ook inzicht zal geven in welke belangrijke trauma stukken, innerlijk kind problematieken, emoties en overtuigingen je blokkeren om je volle potentie te leven. Mocht je voelen dat je een echte complete transformatie door wilt maken dan kunnen we ook samen gaan voor mijn unieke FULL HUMAN POTENTIAL COACH TRAJECT waarin je letterlijk je eigen healer zal gaan worden. 

OPZOEK NAAR DE BRON
In een gesprek met je onderbewustzijn gaan we graven naar achterliggende gebeurtenissen, trauma en lichamelijke blokkades die de bron kunnen zijn van de pijn.
DIEPE GENEZING
Heling sessies voor her- programmering van je onderbewustzijn om de hoofdpijn voorgoed uit je systeem te halen op het diepste niveau van je bestaan.
 HERSTELLEN BALANS
Door combineren van verschillende vormen van heling gaan we je lichaam tot rust brengen zodat je ruimte krijgt om op alle lagen te genezen.

HOOFDPIJN BEHANDELING INTRO

HOOFDPIJN BEHANDELING TRAJECT

Traject wat je kan helpen met echte genezing, inzicht & zelfregulering van je eigen gezondheid

 • GRATIS  Kennismaking gesprek

 • 1ste Intake gaan we in gesprek met het lichaam om op zoek te gaan naar de bron. 

 • Na de intake zal voor jou duidelijk zijn welke thema's verbonden zijn aan je hoofdpijn en kan ik je een beeld geven van hoe een behandel traject eruit zal zien.

Wil je echte transformatie? Zie dan mijn FULL HUMAN POTENTIAL COACH TRAJECT

* Of ik je kan helpen met genezing zal liggen aan de oorzaak die we samen achterhalen en je eigen bereidheid om te werken aan je innerlijke wereld! Wanneer jij zelf niet bereid bent met jezelf aan de bak te gaan is dit niet het juiste traject voor je, echte heling moet namelijk uiteindelijk uit jezelf komen. 

WIE BEN IK?

Zelfheling gids, oprecht, begaan, gedreven.

Door mijn eigen pad van genezen van clusterhoofdpijn heb ik alles wat ik kon geleerd over de gelaagdheid van genezing. In de laatste 7 jaar deed ik +- 20 opleidingen in energiewerk en bewustzijn training waardoor ik alle nodige kennis heb over het fysiek en energetisch lichaam.

 

Nu pas ik al mijn kennis toe in persoonlijke trajecten waarin ik ook anderen mensen help om pijn te verminderen en genezen.

Als transformatie gids en bewustzijn trainer bied ik unieke behandelingen die je terug in verbinding zullen brengen met jezelf. Vanuit deze verbinding zul je instaat zijn om je innerlijke wereld te helen. Dit is waar echte genezing plaatsvind. 

Clusterhoofdpijn natuurlijk genezen

JIJ BENT NIET DE PIJN, JE BENT NIET DE ZIEKTE!

HOOFDPIJN BEHANDELING

Sessie van 1,5 - 2 uur

Live & op locatie thuis indien nodig

Mix van inspanning & ontspanning

INHOUD

Bewustzijnswerk

Energy Healing

Coaching & teachings

KOSTEN PER SESSIE

150 EUR

In de eerste sessie gaan we in gesprek met het lichaam om te kijken of ik je kan helpen met de clusterhoofdpijn of migraine

Het lichaam weet namelijk precies waardoor jij hoofdpijn ervaart. Wanneer er uit deze zoektocht komt dat trauma of diep liggende psychische stress de bron is dan kan ik je hiermee verder helpen!

Je zult leren wat je allemaal kunt doen om op een natuurlijke wijze net als ik pijn te verminderen. Samen gaan we je lichaam en geest tot rust brengen waarna we je innerlijke wereld in duiken opzoek naar de bron.

In de sessies zullen dieper liggende emoties, trauma en triggers worden geheeld die zich in je onderbewustzijn bevinden.

Samen gaan we de kwaliteit van jou leven weer vergroten en je weer terug in je kracht zetten. 

Heartheadwork background.jpg
Hearthead white logo.png

HEARTHEADWORK STRESS RELEASE TRAINING

Ga met mij mee op reis door je hart hoofd, lichaam en je energie voor het begrijpen van de aller belangrijkste van je eigen software en hardware. Leer hoe je dit in kunt zetten om los te breken van trauma, stress triggers, emoties en pijnklachten. 

Wil jij ook de kunst van zelfheling leren, begrijpen hoe psychische stress nu echt werkt?

 • Waarom een energy healing abonnement?
  Het energy healing abonnement helpt je met wekelijkse energetische healing op afstand om op een makkelijke manier te ontstressen, beter slapen en ontspannen terwijl je met meer energie door het leven zult gaan. Het is alsof je je gewone fiets inruilt voor een e-bike zodat je zonder moeite door het leven kan fietsen. Door wekelijkse terugkerende healings krijg je de wind in de rug die jou in je leven vooruit gaat duwen. Met extra power en energie ga je net als een e-bike moeiteloos in de versnelling en zul je veel sneller meer meters maken op alle vlakken in jou leven. Zo zorgt het voor betere gezondheid, mindset, humeur, relaties, financien en verandering in werk en privé leven. Door dat jij continue in beweging word gezet komt namelijk ook alles om jou in beweging, alles is namelijk verbonden
 • Wat is het voordeel van energy healing abonnement vs een persoonlijke energy healing?
  Met energy healing abonnement zal je energie steeds meer in stroming worden gebracht en in beweging gaan komen. Het abonnement is betaalbaar voor iedereen en hiermee zul je hoe langer je deelneemt echte veranderingen waarnemen in je gezondheid en hele leefwereld. Naast de wekelijkse healingen op afstand krijg je ook toegang tot de LEF movement energie workouts en mag je daarnaast ook gratis meedoen en helende meditaties of healing specials. Los van de energetische healings en workout krijg je ook regelmatig teaching video's waarin je zult leren hoe je zelf makkelijk ook je gezondheid kunt verbeteren. Alles bij elkaar is het een super pakket om echt te leren ontspannen en je innerlijke wereld te veranderen.
 • Hoe werkt een energetische healing op afstand?
  Tijdens een energetische healing op afstand kunnen we online een call in plannen of werken we met een naam en een foto. Op deze manier kan ik mij als healer met jou verbinden en weet ik naar wie ik de energie moet sturen. Zo kan ik jou als mobiel nummer bellen en hoef jij het alleen te ontvangen. Doordat we via het quantum veld energetisch verbonden zijn bestaat er dan tijdens een healing geen afstand. De energie die vloeit daardoor door tijd en ruimte naar jou op jou locatie.
 • Wat moet ik doen om een de energetische healing op afstand te ontvangen?
  De energie die ontvang je altijd ongeacht of je deelneemt aan de wekelijkse online meeting of niet. Wel heeft het altijd een sterker helend vermogen wanneer je bewust de heling ontvangt. Hierdoor kunnen we zelf meer voelen en ervaren wat voor ons ook een gevoel van heling oproept en zo ook ons systeem verteld dat het geheeld mag worden. Wat vaak mooi versterkend werkt is dat je wanneer de energie healing gegeven wordt een moment van rust voor jezelf neemt. Door ergens lekker te gaan zitten of liggen en als je wilt in te loggen via de zoom link zodat je mee kunt luisteren wat er gebeurt. Zo kun je misschien zelf ook mee visualiseren wat er in je gebeurt wat ook een extra helende kracht heeft.
 • Wat als ik niks van de energy healing op afstand voel?
  Het is altijd mogelijk dat je niet voelt dat je energetisch in beweging komt doordat je zoveel fysieke spanning ervaart van alle stress. Als je begint kan het daarom goed zijn om ook goed op te letten op alle facetten van je leven en op te nemen waar je nu staat. Veranderingen kunnen heel subtiel en belangrijk zijn, dus ben opmerkzaam. Hoe je niet meer zo snel boos wordt of bang, je meer rust hebt of meer energie, je beter kan denken of nu ineens helder ziet, hoe je misschien problemen vergeet die ineens geen probleem meer zijn en je fysiek vergeet dat je ergens eerder last van had. We zien soms onze eigen verandering niet doordat we onze nieuwe staat zo snel als normaal zien. Mocht je een diepere ervaring zoeken kom dan voor een 1-1 persoonlijke sessie zodat ik je kan helpen doorbreken.
 • Moet ik erin geloven om het te laten werken?
  Nee dat hoeft niet, een energetische healing heeft altijd een positieve uitwerking of je het nu gelooft of niet. Wel is geloven in een betere gezondheid een krachtige tool om de healing te versterken. Dit is ook met research bewezen, dat mensen die geloven in hun herstel ook sterker hun zelfhelende vermogens kunnen activeren, wat ze in de geneeskunde het placebo effect noemen.
 • Hoe lang duurt het voor dat ik merk dat het werkt?
  Dat verschilt per persoon en situatie waar iemand in verkeerd. Zo kan 1 sessie duidelijk merkbaar iets in beweging brengen en kan het dat andere dingen meer tijd kosten. Het is daarom altijd goed om het even de tijd te geven zodat er stroming kan komen de eerste 3 maanden en je zelf goed op let waar je in het begin stond. Daarnaast helpt het ook als je goed op je gezondheid let waardoor het meer effect zal hebben dan wanneer je vaak de drugs zit, consequent alcohol drinkt en junkfood eet. Mocht dat laatste het geval zijn zo ik aanraden eerst paar persoonlijke sessies te doen om van deze verslavingen of negatieve patronen af te komen.
 • Is het vergelijkbaar met een reiki healing op afstand?
  In de energetische healing op afstand werk ik met mijn hogere zelf en verbind ik mij op deze manier met de hogere zelf van alle deelnemers. Zo geef ik opdracht aan de energie om specifiek bepaalde acties te ondernemen in het energieveld van jou als deelnemer. Door deze manier van werken en de power training die ik heb gehad om mijn energie veld te stretchen kan ik ook de energie dragen van groepen deelnemers. Bij een reiki healing op afstand word vaak de handen gebruikt en is de healer niet in de mogelijkheid om grotere groepen tegelijk healing te geven. Deze energie is ook wat rustiger en minder krachtig dan de energie die ik channel van mijn hogere zelf.
 • Kan ik het vergelijken met een chakra healing op afstand?
  Tijdens de energetische healing op afstand wordt er ook gewerkt met het healen van de chakra's. Deze healings gaan alleen een stap verder en werken op nog meer diepere lagen door in alle aura lagen van je energie veld en fysieke lichaam.
 • Hoe is de energetische healing op afstand anders dan een helende meditatie
  Helende meditaties zijn een prachtige manier om met je eigen energie te werken en deze te versterken. Door diepe transcedente reizen in je eigen bewustzijn zul je heling kunnen brengen op je innerlijke wereld. Hierin staat het zelf actief werken met de energie in een diepe meditatie de focus. Bij de energetische healing op afstand die je met die abonnement zult ontvangen wordt er letterlijk energie door mij energie healer binnengebracht en naar je toe gestuurd. Deze healings lijken daarin meer op een echte energy healing behandeling die je ook in een 1-1 sessie zou ontvangen. De energie is krachtiger en zorgt ervoor dat je echt in de rug geduwd wordt met nieuwe energie van mij als healer inplaats van dat je zelf deze energie moet creëren.
bottom of page