top of page
Transformatie Meditatie _ Man cover.jpg

TRANSFORMATIE MEDITATIE

Unieke transcedente reizen voor het helen van lichaam, geest en ziel op het diepste niveau.

Ga mee op inspirerende transcendente reizen waarin je in een hypnose staat je eigen multi- dimensionaliteit kunt ervaren. Het is het ultieme medicijn voor helen van alle lagen van je multi-dimensionale zelf. Door het menselijke lichaam in diepe meditatie te transcenderen kun je zelf krachtige heling bewerkstelligen en creëren. 

 

Doormiddel van breathwork, binaural beats en mijn begeleiding zal je brein wegzakken in een verhoogde theta die je direct verbind met de diepere lagen van jezelf.

 

Deze theta staat is, wetenschappelijk bewezen, direct gelinkt aan het onderbewustzijn en activeert het de zelfhelende vermogen van je lichaam. Het is de ultieme staat is om het onderbewustzijn te herprogrammeren door met intentie energetisch te visualiseren.

Transformatie Meditaties helpen je met:

▶︎ Verlichting in lichaam en geest

▶︎ Versterken verbinding met jezelf

▶︎ Oude programmeringen doorbreken

▶︎ Trauma en emoties helen

▶︎ Heling brengen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak

▶︎ Sprongen maken in je persoonlijke ontwikkeling

TRANSFORMATIE MEDITATIE INTRO

MEDITATIE INHOUD

Samen gaan we onderwerp gericht je innerlijke kracht activeren door krachtige visualisatie & helende energetische meditatie


Alle sessies bevatten healing op afstand, verschillende soorten energie, en verschillende visualisatie technieken die allemaal bijdragen aan diepe heling van de lagen van het onderbewuste brein.

Wanneer je hier "nog" niet mee bekend bent of in gelooft kan ik alleen zeg, Never try never know! Ga er gewoon met een open mind in en geniet. 

Iedere meditatie is een kans voor echte transformatie. Het is als een persoonlijke healing journey die het contact met jezelf zal vergroten zodat je vanuit innerlijke kracht, rust en compassie kunt gaan leven.

TAAL : In het Nederlands

Dinsdag:  20.00 - 21.30

HOE WERKT HET?

Periodiek worden er transcendente reis pakketen aangeboden waarin je in 3 transformatie sessies in 1 maand die de diepte in zult gaan op een bepaald onderwerp. 

Je kunt zelf bepalen hoeveel je betaald, vanaf 55,55 EUR krijg je ook de meditaties achteraf opgestuurd.

KIES JE ENERGIE EXCHANGE 

▶︎ 33.33 EUR - Kleine transformatie

▶︎ 55.55 EUR - Diepe transformatie + MP3

▶︎ 77.77 EUR - Complete transformatie + MP3

TRANSCENDENTE REIS AGENDA

Ga met mij op reis door jezelf en het universum in deze prachtige zelf-transformatie reizen.

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

WIE BEN IK?

Transformatie gids, trainer & energetische healing specialist

Na mijzelf te hebben genezen van het onmogelijke (volgens de wetenschap) is het nu mijn missie mensen in hun zelfhelende kracht te zetten en hier een helend veld voor te faciliteren. Ik weet nu dat ik hier ben om mensen te helpen met hun zelf-transformatie en daar space voor neer mag zetten zodat mijn licht teams hierin kunnen ondersteunen. (lees mijn verhaal hier)

 

Als energie werker en transformatie trainer is het nu mijn obsessie geworden om mensen te helpen de verdieping met zichzelf op te zoeken aan de hand van diepe transformatieve meditaties in combinatie met energie werk en helende visualisatie technieken.

 

In deze transformatie meditaties komt al mijn ervaring samen in super gave reizen waarin we de diepte in gaan voorbij de zintuigen van het menselijke lichaam. We duiken in de wereld van energie waar we met bewuste intentie zorgen voor de creatie van persoonlijke transformatie.

Robin Rijkhoek.jpg
Super human man kopiëren_edited.png
SUPER HUMAN ACTIVATIE

Ontwaak je innerlijke kracht & levensenergie

Heartheadwork _ Zelf-transformatie training.jpg
ZELF-TRANSFORMATIE TRAINING

1 Dag | Verander jezelf, verander je leven!

standing-mountain-peak-arms-raised-success-generated-by-ai (1)_edited.jpg
LEEF JE VOLLE POTENTIE

Uniek 1 op 1 transformatie coach traject

bottom of page