top of page

di 21 mei

|

Online zoom call

Transformatie Meditatie - In verbind met moeder aarde

Versterk je verbinding met al het leven op aarde, verhoog je connectie met de rauwe power van moeder aarde, de dieren en de energie van de nieuwe tijd.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Transformatie Meditatie - In verbind met moeder aarde
Transformatie Meditatie - In verbind met moeder aarde

Tijd en locatie

21 mei 2024, 20:00 – 21:30

Online zoom call

Over het evenement

Ga mee op inspirerende transcendente reizen waarin je in een hypnose staat je eigen multi- dimensionaliteit kunt ervaren. Ik neem je verbonden met mijn hogere zelf mee naar een andere frequentie waarin je kunt helen. Het is het ultieme medicijn voor heling van lichaam, geest en ziel door het menselijke lichaam in diepe meditatie te transcenderen.

Doormiddel van breathwork, muziek en mijn begeleiding zal je brein wegzakken in een verhoogde theta die je direct verbind met de diepere lagen van jezelf.

Deze theta staat is, wetenschappelijk bewezen, direct gelinkt aan het onderbewustzijn en activeert het de zelfhelende vermogen van je lichaam. Het is de ultieme staat is om het onderbewustzijn te herprogrammeren door met intentie energetisch te visualiseren.

Transformatie Meditaties helpen je met:

▶︎ Verlichting in lichaam en geest

▶︎ Versterken verbinding met jezelf

▶︎ Oude programmeringen doorbreken

▶︎ Trauma en emoties helen

▶︎ Heling brengen op fysiek, mentaal, emotioneel en zielsniveau

▶︎ Sprongen maken in je persoonlijke ontwikkeling

🌟 PRIJS:

Kies zelf je energie exchange en voel wat jij in de energie wilt zetten. Wat wil je ontvangen? Hoe graag wil je transformeren en helen? Laat je exchange een weerspiegeling zijn van wat je uit de energie terug wilt zodat het universum hier volmondig op kan antwoorden.

Check de prijsopties en tune maar eens in.

GEEN REFUND /GEEN HERPLANNING

❤️ BONUS AUDIO:

Vanaf een bijdrage van 22,22 EUR krijg je de transcedente reis per audio achteraf toegestuurd om zelf de verdieping op te zoeken voor nog meer heling. Een echt cadeau voor jezelf.

⚡️ WAT KUN JE VERWACHTEN:

Elke sessie is uniek en afgestemd op een specifiek onderwerp. Samen gaan we de innerlijke kracht in je laten ontwaken en maken van jouw weer een bewuste creator. Vooraf zal ik uitleggen wat we die sessie gaan doen en nodig informatie meegeven voor visualisatie te ondersteunen.

Alle sessies bevatten healing op afstand, visualisatie creatie, verschillende soorten energie, heilige geometrie, licht taal, lichtwezens, codes, downloads en meer...

Wanneer je hier "nog" niet mee bekend bent of in gelooft kan ik alleen zeg, Never try never know!

Iedere meditatie is een kans voor echte transformatie. Het is als een persoonlijke healing journey die het contact met jezelf zal vergroten zodat je vanuit innerlijke kracht, rust en compassie kunt gaan leven.

🌈 WIE BEN IK?

Na mijzelf te hebben genezen van het onmogelijke (volgens de wetenschap) is het nu mijn missie mensen in hun zelfhelende kracht te zetten en hier een helend veld voor te faciliteren. Ik weet nu dat ik hier ben om mensen te helpen met hun zelf-transformatie en daar space voor neer mag zetten zodat mijn licht teams hierin kunnen ondersteunen.

De bijnaam die ik van mijn klanten kreeg is "⚡️ The Wizard", omdat ik magisch dingen weg tover in mijn healing werk. Als andromedaanse starseed, energie werker en transformatie trainer is het nu mijn obsessie geworden om mensen te helpen de verdieping met zichzelf op te zoeken aan de hand van diepe transformatieve meditaties in combinatie met energie werk, lichttaal, codes geometrie, activaties downloads en meer.

In deze transformatie meditaties komt al mijn ervaring samen in super gave reizen waarin we de diepte in gaan voorbij de zintuigen van het menselijke lichaam. We duiken in de wereld van energie waar we met bewuste intentie zorgen voor de creatie van persoonlijke transformatie.

Tickets

 • FREE RIDE - kennismaking

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Kleine transformatie

  € 11,11
  +€ 0,28 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Diepe Transformatie + MP3

  Ontvang naderhand de opname van de sessie voor eigen gebruik

  € 22,22
  +€ 0,56 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Complete Transformatie + MP3

  Ontvang naderhand de audio opname van de sessie voor eigen gebruik

  € 33,33
  +€ 0,83 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page