top of page

wo 31 mei

|

Online zoom meeting

Mahatma Transformatie Healing

Krachtige groep healing op afstand met de mahatma ascensie energie!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mahatma Transformatie Healing
Mahatma Transformatie Healing

Tijd en locatie

31 mei 2023, 20:20 – 21:20

Online zoom meeting

Over het evenement

Kies zelf je Energy Exchange!

Als lancering van mijn nieuwe bedrijf heartheadwork geef ik deze  healing aan een selecte groep mensen Je kunt vooraf betalen wat je zelf wilt of achteraf bij jezelf inchecken of je een donatie wilt doen.

DE HEALING

Tijdens deze transformatie healing op afstand zal de ascensie energie van de Mahatma avatar van synthese worden gebruikt. Deze krachtige energie bestaat uit het volle spectrum van 352 stralen licht van de bron. (om een idee te geven is reiki bv 1 straal van dit spectrum).

Door de kracht van deze energie zal je energieveld helemaal in beweging worden gezet en vastzittende mentale en emotionele blokkades los worden gebroken. Je zult letterlijk door je vast geroest patronen gedrukt gaan worden zodat jij jezelf hiervan kan bevrijden. De energie zal zorgen voor enorme verhoging van je frequentie wat je zal ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling en of spirituele ontwaking.

Tijdens deze healing worden geen symbolen gebruikt en channel ik de energie vanuit mijn hogere zelf (I AM) naar de I AM van alle deelnemers. Doordat de healing via de I AM wordt gegeven ontvangt iedereen ook precies dat wat goed voor hen is op dat moment. Vanuit afstemming op mijn I AM loopt iedere healing altijd anders en laat ik mij meenemen in de flow van het moment. 

Tijdens deze online healing op afstand ligt de focus op het binnen brengen en schoonmaken van de energie in alle lagen van het fysiek en energetisch lichaam zoals"

- Chakra's

- Aura healing, 12 lichaam systemen

- Verbinding hart herstellen

- Gronding energieveld

- Prana kanaal opschonen

en meer...

Deze healing zal je hele energieveld in beweging zetten wat je zal ondersteunen om los te breken uit je oude gewoonte, patronen, emoties en gedachten.

Tickets

  • Energy Exchange

    Kies de prijs die voor jou fijn voelt

    Betaal wat je wilt
    +Servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page