top of page

DEPRESSIE BEHANDELING
HAARLEM

DEPRESSIE BEHANDELING HAARLEM

Uniek behandelingen om op natuurlijke manier te herstellen van een depressie

Deze behandelingen zijn opgezet om je te helpen met echt genezen inplaats van symptoom bestrijding. Tijdens de behandelingen gaan we samen je binnenwereld in kaart brengen om de thema's te vinden die jou diep van binnen ongelukkig maken. 

 

Door het combineren van coaching met verschillende healing technieken gaan we samen de diepte in om je verleden te ontladen voor helen in het heden. Depressieve gedachten komen namelijk bijna altijd doordat oude pijnstukken in ons worden aangeraakt die schreeuwen om aandacht. Dit gaan we ze samen geven om de emoties die erbij horen te ontladen en beperkende overtuigingen om te zetten.  Weet dat je altijd zelf de regie terug kunt pakken, je moet hier alleen de juiste hulp bij hebben die je diep genoeg naar binnen brengt om het nodige te kunnen helen. Lees meer over mijn vaardigheden als energetisch healer, coach en trainer hier.

Behandelingen met mij zijn perfect als toevoeging op medicatie en zullen helpen met afbouwen zodat je kunt werken naar een leven zonder medicatie. 

Ben jij toe aan diepe transformatie en ben je echt klaar met depressief zijn?

Check dan mijn FULL HUMAN POTENTIAL coach traject

360 GRADEN HERSTEL
De mix van healing, coaching en training zal je de ruimte en tools geven om echt te kunnen herstellen. Na de eerste behandelingen zul je voelbaar in je lichaam al meer energie hebben.
Depressie behandeling.png
INNERLIJKE KRACHT
Samen gaan we werken aan je innerlijke kracht, mentale blokkades zullen worden verwijderd uit je energie veld wat gaat zorgen voor nieuwe energie stroming om  weer in je kracht te komen. 
RUST & BALANS
Met bewustzijnswerk ga je leren hoe je intern de biologie van je lichaam in je voordeel kunt gebruiken om een nieuwe positievere realiteit voor jezelf te gaan creëeren. 

DEPRESSIE BEHANDELING INTRO

DEPRESSIE BEHANDELINGEN

Behandelingen die helpen met echte genezing, inzicht & zelfregulering van je gezondheid

 • Plan gratis online kennismakingsgesprek

 • 1ste Sessie is intake om samen de diepte in te gaan + energy healing

 • Na intake bespreken we samen richting en eventueel traject

 • Stress Release zorgt voor nieuwe energie, rust en mind space

 • Trauma & zielsheling om innerlijk kind en oude pijnstukken te helen

 • Onderbewustzijn herprogrammering negatieve overtuigingen omzetten en emoties installeren

BIJ EEN TRAJECT KRIJG JE EXTRA:​ Persoonlijke begeleiding tussen sessies tijdens gehele traject via telefoon. 

Je zult bereid moeten zijn met jezelf de diepte in te durven gaan om los te komen van oude stukken.

* Indien nodig kunnen behandelingen in het begin aan huis worden gegeven in regio Haarlem & Amsterdam

Lees hier verder ook meer over de voordelen van energetisch healing. 

“Van depressief na het stoppen met roken naar weer fris & fruitig door een pakket van 5 healings in korte tijd. Ik sliep ineens als een blok en ervaarde een hernieuwde rust. "

Romy - Maastricht

WIE BEN IK?

Zelfheling gids, oprecht, begaan, gedreven.

Op mijn pad van zelfheling van een ongeneselijke ziekte deed ik de laatste 6 jaar meer dan 15 opleidingen in energiewerk, coaching en bewustzijnswerk.  Hierin heb ik ook ervaring met depressief zijn van medicatie en snap ik goed wat dit met je doet. 

 

Nu gebruik ik al mijn kennis en ervaring om ook anderen te helpen met het herstellen van mentale, emotionele en fysieke klachten. 

Als healing specialist en bewustzijn trainer bied ik unieke behandelingen die je terug in verbinding zullen brengen met jezelf vanuit waar weer de regie terug kunt nemen over je eigen leven.

STAP WEER IN JE KRACHT, ZELFLIEFDE & GELUK!

DEPRESSIE BEHANDELING

Sessies van 1,5 - 2 uur

Online, live & op locatie thuis mogelijk

Inspanning & ontspanning

INHOUD SESSIES

Adem & bewegingswerk

Energy Healing

Coaching

Teachings

KOSTEN PER SESSIE

150 EUR

(Na start sessies hebben ik meer inzicht in hoe lang het zal duren voor je hersteld bent en zetten we traject uit) 

 

*Check voor de kosten ook met je bedrijf, vaak willen ze dit graag betalen als dit bijdraagt aan een voorspoedig herstel.

Alles draait om tijd en kwaliteit zodat de langere behandelingen zorgen dat je snel stappen zult kunnen maken. 

Na de eerste sessie heb je kunnen ervaren hoe het is om met mij samen te werken en kunnen we samen kijken naar behandel traject.

Iedere sessie bevat een stuk coaching/training en healing.  Het is elke keer anders en zal gericht zijn om jou helpen met het maken van de beste stappen om te genezen.

Daarnaast kijken we gericht naar wat je nodig hebt en leer je van mij de juiste zelfheling techniek waarmee je thuis aan de slag kan om zelf  de controle terug te nemen. 

Samen gaan we werken aan 360 graden herstel waarin je echt verlost wordt van alle oude blokkades zodat je in een nieuwe energie kunt stappen.

Nieuwsgierig of twijfels over energy healing?

Lees dan mijn blog: Wat is energy healing?

PLAN GRATIS KENNISMAKING GESPREK

Twijfels, vragen of nieuwsgierig om kennis te maken? Wil je meer weten hoe ik jou uit je depressie kan helpen? Plan dan een gratis kennismaking gesprek.

68004_edited.jpg

SUPER HUMAN ACTIVATIE

Voor wie zichzelf wilt helen & negativiteit wilt stappen

Voel jij je uit verbinding met jezelf, futloos, moe en leeg in je hart? Laat je dan weer in je kracht zetten met deze prachtige activatie die je letterlijk je eigen healer zal maken. 

 

Deze bijzondere sessie zal je in contact brengen met je hogere zelf & de oerkracht van het universum die je zal helpen om ook zelf van binnenuit je trauma, oude patronen en negatieve mindset te veranderen. 

 • Waarom een energy healing abonnement?
  Het energy healing abonnement helpt je met wekelijkse energetische healing op afstand om op een makkelijke manier te ontstressen, beter slapen en ontspannen terwijl je met meer energie door het leven zult gaan. Het is alsof je je gewone fiets inruilt voor een e-bike zodat je zonder moeite door het leven kan fietsen. Door wekelijkse terugkerende healings krijg je de wind in de rug die jou in je leven vooruit gaat duwen. Met extra power en energie ga je net als een e-bike moeiteloos in de versnelling en zul je veel sneller meer meters maken op alle vlakken in jou leven. Zo zorgt het voor betere gezondheid, mindset, humeur, relaties, financien en verandering in werk en privé leven. Door dat jij continue in beweging word gezet komt namelijk ook alles om jou in beweging, alles is namelijk verbonden
 • Wat is het voordeel van energy healing abonnement vs een persoonlijke energy healing?
  Met energy healing abonnement zal je energie steeds meer in stroming worden gebracht en in beweging gaan komen. Het abonnement is betaalbaar voor iedereen en hiermee zul je hoe langer je deelneemt echte veranderingen waarnemen in je gezondheid en hele leefwereld. Naast de wekelijkse healingen op afstand krijg je ook toegang tot de LEF movement energie workouts en mag je daarnaast ook gratis meedoen en helende meditaties of healing specials. Los van de energetische healings en workout krijg je ook regelmatig teaching video's waarin je zult leren hoe je zelf makkelijk ook je gezondheid kunt verbeteren. Alles bij elkaar is het een super pakket om echt te leren ontspannen en je innerlijke wereld te veranderen.
 • Hoe werkt een energetische healing op afstand?
  Tijdens een energetische healing op afstand kunnen we online een call in plannen of werken we met een naam en een foto. Op deze manier kan ik mij als healer met jou verbinden en weet ik naar wie ik de energie moet sturen. Zo kan ik jou als mobiel nummer bellen en hoef jij het alleen te ontvangen. Doordat we via het quantum veld energetisch verbonden zijn bestaat er dan tijdens een healing geen afstand. De energie die vloeit daardoor door tijd en ruimte naar jou op jou locatie.
 • Wat moet ik doen om een de energetische healing op afstand te ontvangen?
  De energie die ontvang je altijd ongeacht of je deelneemt aan de wekelijkse online meeting of niet. Wel heeft het altijd een sterker helend vermogen wanneer je bewust de heling ontvangt. Hierdoor kunnen we zelf meer voelen en ervaren wat voor ons ook een gevoel van heling oproept en zo ook ons systeem verteld dat het geheeld mag worden. Wat vaak mooi versterkend werkt is dat je wanneer de energie healing gegeven wordt een moment van rust voor jezelf neemt. Door ergens lekker te gaan zitten of liggen en als je wilt in te loggen via de zoom link zodat je mee kunt luisteren wat er gebeurt. Zo kun je misschien zelf ook mee visualiseren wat er in je gebeurt wat ook een extra helende kracht heeft.
 • Wat als ik niks van de energy healing op afstand voel?
  Het is altijd mogelijk dat je niet voelt dat je energetisch in beweging komt doordat je zoveel fysieke spanning ervaart van alle stress. Als je begint kan het daarom goed zijn om ook goed op te letten op alle facetten van je leven en op te nemen waar je nu staat. Veranderingen kunnen heel subtiel en belangrijk zijn, dus ben opmerkzaam. Hoe je niet meer zo snel boos wordt of bang, je meer rust hebt of meer energie, je beter kan denken of nu ineens helder ziet, hoe je misschien problemen vergeet die ineens geen probleem meer zijn en je fysiek vergeet dat je ergens eerder last van had. We zien soms onze eigen verandering niet doordat we onze nieuwe staat zo snel als normaal zien. Mocht je een diepere ervaring zoeken kom dan voor een 1-1 persoonlijke sessie zodat ik je kan helpen doorbreken.
 • Moet ik erin geloven om het te laten werken?
  Nee dat hoeft niet, een energetische healing heeft altijd een positieve uitwerking of je het nu gelooft of niet. Wel is geloven in een betere gezondheid een krachtige tool om de healing te versterken. Dit is ook met research bewezen, dat mensen die geloven in hun herstel ook sterker hun zelfhelende vermogens kunnen activeren, wat ze in de geneeskunde het placebo effect noemen.
 • Hoe lang duurt het voor dat ik merk dat het werkt?
  Dat verschilt per persoon en situatie waar iemand in verkeerd. Zo kan 1 sessie duidelijk merkbaar iets in beweging brengen en kan het dat andere dingen meer tijd kosten. Het is daarom altijd goed om het even de tijd te geven zodat er stroming kan komen de eerste 3 maanden en je zelf goed op let waar je in het begin stond. Daarnaast helpt het ook als je goed op je gezondheid let waardoor het meer effect zal hebben dan wanneer je vaak de drugs zit, consequent alcohol drinkt en junkfood eet. Mocht dat laatste het geval zijn zo ik aanraden eerst paar persoonlijke sessies te doen om van deze verslavingen of negatieve patronen af te komen.
 • Is het vergelijkbaar met een reiki healing op afstand?
  In de energetische healing op afstand werk ik met mijn hogere zelf en verbind ik mij op deze manier met de hogere zelf van alle deelnemers. Zo geef ik opdracht aan de energie om specifiek bepaalde acties te ondernemen in het energieveld van jou als deelnemer. Door deze manier van werken en de power training die ik heb gehad om mijn energie veld te stretchen kan ik ook de energie dragen van groepen deelnemers. Bij een reiki healing op afstand word vaak de handen gebruikt en is de healer niet in de mogelijkheid om grotere groepen tegelijk healing te geven. Deze energie is ook wat rustiger en minder krachtig dan de energie die ik channel van mijn hogere zelf.
 • Kan ik het vergelijken met een chakra healing op afstand?
  Tijdens de energetische healing op afstand wordt er ook gewerkt met het healen van de chakra's. Deze healings gaan alleen een stap verder en werken op nog meer diepere lagen door in alle aura lagen van je energie veld en fysieke lichaam.
 • Hoe is de energetische healing op afstand anders dan een helende meditatie
  Helende meditaties zijn een prachtige manier om met je eigen energie te werken en deze te versterken. Door diepe transcedente reizen in je eigen bewustzijn zul je heling kunnen brengen op je innerlijke wereld. Hierin staat het zelf actief werken met de energie in een diepe meditatie de focus. Bij de energetische healing op afstand die je met die abonnement zult ontvangen wordt er letterlijk energie door mij energie healer binnengebracht en naar je toe gestuurd. Deze healings lijken daarin meer op een echte energy healing behandeling die je ook in een 1-1 sessie zou ontvangen. De energie is krachtiger en zorgt ervoor dat je echt in de rug geduwd wordt met nieuwe energie van mij als healer inplaats van dat je zelf deze energie moet creëren.
bottom of page