top of page
stressed-tired-frustrated-businessman-with-headache-night-from-burnout-making-mistake-comp

BURNOUT COACHING
HAARLEM

BURNOUT COACHING HAARLEM

Uniek traject met gegarandeerd snel 360 graden herstel van burnout 

Om snel goed te herstellen van burnout is het belangrijk dat je lichaam en geest weer snel in balans komen. Hiervoor is energetische healing in combinatie met coaching het meest krachtige wapen.

Energetische healing is een minder bekende maar super effectieve manier voor genezing van burnout. Hiermee zet ik je letterlijk weer in je kracht waarna we samen in coaching sessie gaan zorgen voor echte transformatie in je mentale wereld. Daarnaast ga je alles leren wat je nodig hebt om zelf de regie of je lichaam en geest terug te nemen. 

Met een traject met mij ben je zeker van een snel voorspoedig herstel

Lees meer over mijn vaardigheden, kennis & ervaring als coach en healer hier. 

SNEL HERSTEL
De mix van healing en coaching zal ervoor zorgen dat je snel zal herstellen.
Na slechts een paar behandelingen zul je jezelf zeker weer ver de oude voelen.
BATTERIJ OPLADEN
Met de healings wordt je interne batterij weer opgeladen en zullen mentale blokkades die je energie blokkeren uit je energie veld worden gehaald.
RUST & BALANS
Energiewerk zorgt ervoor dat je mind en lichaam weer uitgebalanceert zal worden. Vanuit deze rust kunnen we samen zorgen voor helderheid en inzcht voor de toekomst.  

KIJK BURNOUT COACHING INTRO

UNIEK BURNOUT COACHING TRAJECT

Ultiem traject wat je helpt met echte genezing, inzicht & zelfregulering van je eigen gezondheid

 • Gratis kennismakingsgesprek

 • 1st Sessie plannen om behandeling te ontvangen en samen richting te bepalen

 • Lichaam en geest worden ontladen van stress zodat zelfhelende vermogens activeren.

 • Inzicht krijgen & helen van stress triggers

 • Handvaten krijgen en technieken leren om weer in je kracht te komen.

EXTRA:

 • Persoonlijke begeleiding tussen sessies tijdens gehele traject via telefoon. 

 • Space clearing van huis om ook hier de oude energie te ontladen. Vaak zitten we thuis ook in onze oude depressieve gedachten energie.  (twv. 222 EUR)

* Indien nodig kunnen behandelingen eerste aan huis worden gegeven in Regio Haarlem & Amsterdam

Lees hier verder ook meer over de voordelen van energetisch healing. 

“Bijzonder hoe snel en effectief een energetische healing van Robin is. Na 3 sessies was ik zo goed als geheel hersteld van zware overspanningsklachten. 

Tom - Amsterdam

WIE BEN IK?

Zelfheling specialist, sportman, oprecht, begaan, gedreven.

Als professioneel coach en healing specialist kan ik je 360 graden helpen met echt snel herstel op fysiek, emotioneel en mentaal vlak

In mijn unieke behandelingen pas ik nu best off both worlds toe:

 • Coaching voor inzichten en helderheid

 • Energy Healing voor rust, nieuwe energie en echte heling

 

Ik help je losbreken uit oude energie en breng je weer in contact met jezelf zodat je vanuit kracht weer de regie over je leven kunt nemen. 

NEEM DE CONTROLE TERUG & STAP WEER IN JE KRACHT!

BURNOUT COACHING

Sessies van 1,5 - 2 uur

Online & live mogelijk

Stuk inspanning & ontspanning

INHOUD SESSIES

Adem & bewegingswerk

Energy Healing

Coaching

Teachings

KOSTEN PER SESSIE

150 EUR

*Check voor de kosten ook met je bedrijf, vaak willen ze dit graag betalen als dit bijdraagt aan een voorspoedig herstel. Zakelijk is de prijs excl BTW.

Sessies zijn los in te plannen en we bepalen per keer hoe we verder gaan aan de hand van de door jou gestelde doelstellingen waar we aan willen werken.

 

Mijn sessies draaien om tijd en kwaliteit zodat we tijdens langere behandelingen ervoor zorgen dat je in de rust kunt zakken.

 

Iedere sessie bevat een stuk coaching en healing. In dit traject gaan we samen op reis om je gezondheid weer 100% te herstellen en je in je kracht te zetten.

Daarnaast kijken we gericht naar wat je nodig hebt en leer je van mij de juiste zelfheling techniek waarmee je thuis aan de slag kan om zelf  de controle terug te nemen. 

We gaan samen zorgen voor een voorspoedig herstel waarin je echt verlost wordt van alle oude blokkades zodat je in een nieuwe energie kunt stappen.

PLAN GRATIS KENNISMAKING GESPREK

Wil je meer weten over een burnout behandeling bij mij en hoe ik je hierbij zou kunnen helpen?

Plan dan een gratis kennismaking gesprek.

AdobeStock_506577414_edited.jpg

PRE-ORDER / Online stress cursus

STRESS HACKING

Met deze toffe online cursus duik je in de software en hardware van je lichaam, Je zult leren hoe je 360 graden kunt ontspannen en ontstressen aan de hand van praktische makkelijke oefeningen.

 • Waarom een energy healing abonnement?
  Het energy healing abonnement helpt je met wekelijkse energetische healing op afstand om op een makkelijke manier te ontstressen, beter slapen en ontspannen terwijl je met meer energie door het leven zult gaan. Het is alsof je je gewone fiets inruilt voor een e-bike zodat je zonder moeite door het leven kan fietsen. Door wekelijkse terugkerende healings krijg je de wind in de rug die jou in je leven vooruit gaat duwen. Met extra power en energie ga je net als een e-bike moeiteloos in de versnelling en zul je veel sneller meer meters maken op alle vlakken in jou leven. Zo zorgt het voor betere gezondheid, mindset, humeur, relaties, financien en verandering in werk en privé leven. Door dat jij continue in beweging word gezet komt namelijk ook alles om jou in beweging, alles is namelijk verbonden
 • Wat is het voordeel van energy healing abonnement vs een persoonlijke energy healing?
  Met energy healing abonnement zal je energie steeds meer in stroming worden gebracht en in beweging gaan komen. Het abonnement is betaalbaar voor iedereen en hiermee zul je hoe langer je deelneemt echte veranderingen waarnemen in je gezondheid en hele leefwereld. Naast de wekelijkse healingen op afstand krijg je ook toegang tot de LEF movement energie workouts en mag je daarnaast ook gratis meedoen en helende meditaties of healing specials. Los van de energetische healings en workout krijg je ook regelmatig teaching video's waarin je zult leren hoe je zelf makkelijk ook je gezondheid kunt verbeteren. Alles bij elkaar is het een super pakket om echt te leren ontspannen en je innerlijke wereld te veranderen.
 • Hoe werkt een energetische healing op afstand?
  Tijdens een energetische healing op afstand kunnen we online een call in plannen of werken we met een naam en een foto. Op deze manier kan ik mij als healer met jou verbinden en weet ik naar wie ik de energie moet sturen. Zo kan ik jou als mobiel nummer bellen en hoef jij het alleen te ontvangen. Doordat we via het quantum veld energetisch verbonden zijn bestaat er dan tijdens een healing geen afstand. De energie die vloeit daardoor door tijd en ruimte naar jou op jou locatie.
 • Wat moet ik doen om een de energetische healing op afstand te ontvangen?
  De energie die ontvang je altijd ongeacht of je deelneemt aan de wekelijkse online meeting of niet. Wel heeft het altijd een sterker helend vermogen wanneer je bewust de heling ontvangt. Hierdoor kunnen we zelf meer voelen en ervaren wat voor ons ook een gevoel van heling oproept en zo ook ons systeem verteld dat het geheeld mag worden. Wat vaak mooi versterkend werkt is dat je wanneer de energie healing gegeven wordt een moment van rust voor jezelf neemt. Door ergens lekker te gaan zitten of liggen en als je wilt in te loggen via de zoom link zodat je mee kunt luisteren wat er gebeurt. Zo kun je misschien zelf ook mee visualiseren wat er in je gebeurt wat ook een extra helende kracht heeft.
 • Wat als ik niks van de energy healing op afstand voel?
  Het is altijd mogelijk dat je niet voelt dat je energetisch in beweging komt doordat je zoveel fysieke spanning ervaart van alle stress. Als je begint kan het daarom goed zijn om ook goed op te letten op alle facetten van je leven en op te nemen waar je nu staat. Veranderingen kunnen heel subtiel en belangrijk zijn, dus ben opmerkzaam. Hoe je niet meer zo snel boos wordt of bang, je meer rust hebt of meer energie, je beter kan denken of nu ineens helder ziet, hoe je misschien problemen vergeet die ineens geen probleem meer zijn en je fysiek vergeet dat je ergens eerder last van had. We zien soms onze eigen verandering niet doordat we onze nieuwe staat zo snel als normaal zien. Mocht je een diepere ervaring zoeken kom dan voor een 1-1 persoonlijke sessie zodat ik je kan helpen doorbreken.
 • Moet ik erin geloven om het te laten werken?
  Nee dat hoeft niet, een energetische healing heeft altijd een positieve uitwerking of je het nu gelooft of niet. Wel is geloven in een betere gezondheid een krachtige tool om de healing te versterken. Dit is ook met research bewezen, dat mensen die geloven in hun herstel ook sterker hun zelfhelende vermogens kunnen activeren, wat ze in de geneeskunde het placebo effect noemen.
 • Hoe lang duurt het voor dat ik merk dat het werkt?
  Dat verschilt per persoon en situatie waar iemand in verkeerd. Zo kan 1 sessie duidelijk merkbaar iets in beweging brengen en kan het dat andere dingen meer tijd kosten. Het is daarom altijd goed om het even de tijd te geven zodat er stroming kan komen de eerste 3 maanden en je zelf goed op let waar je in het begin stond. Daarnaast helpt het ook als je goed op je gezondheid let waardoor het meer effect zal hebben dan wanneer je vaak de drugs zit, consequent alcohol drinkt en junkfood eet. Mocht dat laatste het geval zijn zo ik aanraden eerst paar persoonlijke sessies te doen om van deze verslavingen of negatieve patronen af te komen.
 • Is het vergelijkbaar met een reiki healing op afstand?
  In de energetische healing op afstand werk ik met mijn hogere zelf en verbind ik mij op deze manier met de hogere zelf van alle deelnemers. Zo geef ik opdracht aan de energie om specifiek bepaalde acties te ondernemen in het energieveld van jou als deelnemer. Door deze manier van werken en de power training die ik heb gehad om mijn energie veld te stretchen kan ik ook de energie dragen van groepen deelnemers. Bij een reiki healing op afstand word vaak de handen gebruikt en is de healer niet in de mogelijkheid om grotere groepen tegelijk healing te geven. Deze energie is ook wat rustiger en minder krachtig dan de energie die ik channel van mijn hogere zelf.
 • Kan ik het vergelijken met een chakra healing op afstand?
  Tijdens de energetische healing op afstand wordt er ook gewerkt met het healen van de chakra's. Deze healings gaan alleen een stap verder en werken op nog meer diepere lagen door in alle aura lagen van je energie veld en fysieke lichaam.
 • Hoe is de energetische healing op afstand anders dan een helende meditatie
  Helende meditaties zijn een prachtige manier om met je eigen energie te werken en deze te versterken. Door diepe transcedente reizen in je eigen bewustzijn zul je heling kunnen brengen op je innerlijke wereld. Hierin staat het zelf actief werken met de energie in een diepe meditatie de focus. Bij de energetische healing op afstand die je met die abonnement zult ontvangen wordt er letterlijk energie door mij energie healer binnengebracht en naar je toe gestuurd. Deze healings lijken daarin meer op een echte energy healing behandeling die je ook in een 1-1 sessie zou ontvangen. De energie is krachtiger en zorgt ervoor dat je echt in de rug geduwd wordt met nieuwe energie van mij als healer inplaats van dat je zelf deze energie moet creëren.
bottom of page